Dodano produkt do koszyka

Promocja

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

red.nauk.CZESŁAW PUCHALSKI, red.nauk.GRZEGORZ ZAGUŁA

Wydawnictwo: UNIWERSYTET RZESZOWSKI

Cena: 19.90 zł 17.91 brutto

Koszty dostawy:
  • Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
  • Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
  • Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
  • Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
  • Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
  • Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
  • Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto

Opis

Opis produktu

ISBN: 978-83-7996-408-6

119 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016

Patrycja Sowa, Elżbieta Piędel, Monika Wesołowska, Maciej Kluz, Małgorzata DżuganAntyoksydacyjne i antybakteryjne właściwości wybranych odmian cebuli (Alliumcepa L.)Dorota Grabek-Lejko, Natalia Kocząb, Maciej Kluz, Czesław PuchalskiWpływ fermentacji przez niekonwencjonalne drożdże Hansenula polymorpha na stabilność barwników i aktywność antyoksydacyjną soków z buraka czerwonegoPrzemysław Rożek, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Piotr KuźniarWpływ zastosowanej dawki cytrynianu wapnia na właściwości i dynamikę fermentacji napojów probiotycznych otrzymanych z mleka krowiegoPiotr Kuźniar, Joanna Lenik, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Dagmara MigutZależność wybranych właściwości reologicznych syropów z płatków róży i z owoców róży od ich stężeniaRenata Tobiasz-Salach, Edyta Pyrek-Bajcar, Dorota Bobrecka-JamroTransport żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnychMałgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia SokołowiczWpływ metod obróbki termicznej i temperatury wewnątrz mięśni na jakość sensoryczną mięsa kur po zakończonym okresie nieśnościRobert Warchoł, Renata Tobiasz-Salach, Edyta Pyrek-Bajcar, Dorota Bobrecka-JamroWalory żywieniowe w diecie człowiekaMariusz RudyWpływ przechowywania chłodniczego na skład chemiczny wybranych kiełbasAndrzej ZapałowskiRolnictwo i polityka żywnościowa Ukrainy w kontekście trwającego konfliktu wewnętrznegoMaria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Czesław PuchalskiMigracja glinu oraz zmiany profilu wolnych aminokwasów podczas obróbki termicznej mięsa drobiowego i łososia w folii aluminiowej

Kod wydawnictwa: 978-83-7996-408-6

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty powiązane

Kontakt

Księgarnia Ekonomiczna Kazimierz Leki Sp. z o.o.

ul. Grójecka 67

02-094 Warszawa

NIP: 7010414095

Tel. 22 822 90 41

www.24naukowa.com.pl

naukowa@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl