BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
red.nauk.CZESŁAW PUCHALSKI, red.nauk.GRZEGORZ ZAGUŁA
Wydawnictwo: UNIWERSYTET RZESZOWSKI
Cena: 19.90 zł
17.91 zł brutto
- Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
- Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
- Kurier FEDEX - przedpłata 16.99 zł brutto
- Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
- Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
- Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Opis
ISBN: 978-83-7996-408-6
119 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016
Patrycja Sowa, Elżbieta Piędel, Monika Wesołowska, Maciej Kluz, Małgorzata DżuganAntyoksydacyjne i antybakteryjne właściwości wybranych odmian cebuli (Alliumcepa L.)Dorota Grabek-Lejko, Natalia Kocząb, Maciej Kluz, Czesław PuchalskiWpływ fermentacji przez niekonwencjonalne drożdże Hansenula polymorpha na stabilność barwników i aktywność antyoksydacyjną soków z buraka czerwonegoPrzemysław Rożek, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Piotr KuźniarWpływ zastosowanej dawki cytrynianu wapnia na właściwości i dynamikę fermentacji napojów probiotycznych otrzymanych z mleka krowiegoPiotr Kuźniar, Joanna Lenik, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Dagmara MigutZależność wybranych właściwości reologicznych syropów z płatków róży i z owoców róży od ich stężeniaRenata Tobiasz-Salach, Edyta Pyrek-Bajcar, Dorota Bobrecka-JamroTransport żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnychMałgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia SokołowiczWpływ metod obróbki termicznej i temperatury wewnątrz mięśni na jakość sensoryczną mięsa kur po zakończonym okresie nieśnościRobert Warchoł, Renata Tobiasz-Salach, Edyta Pyrek-Bajcar, Dorota Bobrecka-JamroWalory żywieniowe w diecie człowiekaMariusz RudyWpływ przechowywania chłodniczego na skład chemiczny wybranych kiełbasAndrzej ZapałowskiRolnictwo i polityka żywnościowa Ukrainy w kontekście trwającego konfliktu wewnętrznegoMaria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Czesław PuchalskiMigracja glinu oraz zmiany profilu wolnych aminokwasów podczas obróbki termicznej mięsa drobiowego i łososia w folii aluminiowej
Kod wydawnictwa: 978-83-7996-408-6
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.