Cena po rabacie to najniższa cena z 30 dni przed obniżką
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
red.nauk.CZESŁAW PUCHALSKI, red.nauk.MAŁGORZATA DŻUGAN, red.nauk.ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR
Wydawnictwo: UNIWERSYTET RZESZOWSKI
Cena: 19.90 zł
17.91 zł brutto
- Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
- Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
- Kurier FEDEX - przedpłata 16.99 zł brutto
- Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
- Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
- Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Opis
ISBN: 978-83-7996-167-2
stron: 141
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2015
SPIS TREŚCI
Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska
Wpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego
Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar
Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziego z regionu Podkarpacia
Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos
Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango–marakuja
Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska
Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej
Sabina Lachowicz, Ireneusz Kapusta
Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych
Urszula Litkowiec, Lidia Jasińska, Agata Tekiela
Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu
Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych
Magdalena Senczyna-Hułas, Agata Tekiela, Grzegorz Jasiński
Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym
Sylwia Zielińska, Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Miroslava Kacaniova, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu
Kod wydawnictwa: 978-83-7996-167-2
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.