Dodano produkt do koszyka

Promocja

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

Cena po rabacie to najniższa cena z 30 dni przed obniżką

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

red.nauk.CZESŁAW PUCHALSKI, red.nauk.MAŁGORZATA DŻUGAN, red.nauk.ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR

Wydawnictwo: UNIWERSYTET RZESZOWSKI

Cena: 19.90 zł 17.91 brutto

Koszty dostawy:
  • Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
  • Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
  • Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
  • Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
  • Kurier FEDEX - przedpłata 16.99 zł brutto
  • Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
  • Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
  • Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Dostępność:

Opis

Opis produktu

ISBN: 978-83-7996-167-2

stron: 141

format: B5

oprawa: miękka

Rok wydania: 2015

 

SPIS TREŚCI

Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska
Wpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego

Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar
Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziego z regionu Podkarpacia

Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos
Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango–marakuja

Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska
Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej

Sabina Lachowicz, Ireneusz Kapusta
Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych

Urszula Litkowiec, Lidia Jasińska, Agata Tekiela
Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu

Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych

Magdalena Senczyna-Hułas, Agata Tekiela, Grzegorz Jasiński
Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym

Sylwia Zielińska, Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Miroslava Kacaniova, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu

Kod wydawnictwa: 978-83-7996-167-2

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty powiązane

Kontakt

Księgarnia Ekonomiczna Kazimierz Leki Sp. z o.o.

ul. Grójecka 67

02-094 Warszawa

NIP: 7010414095

tel. 22 822 90 41

tel. 22 823 64 67

www.24naukowa.com.pl

naukowa@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.