JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI TERAŹNIEJSZOŚĆ I PRZYSZŁOŚĆ
red.nauk.CZESŁAW PUCHALSKI, red.nauk.ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR
Wydawnictwo: UNIWERSYTET RZESZOWSKI
Cena: 19.90 zł
17.91 zł brutto
- Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
- Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
- Kurier FEDEX - przedpłata 16.99 zł brutto
- Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
- Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
- Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Opis
ISBN: 978-83-7996-402-4
117 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016
SPIS TREŚCI
Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek, Małgorzata Pawlos, Magdalena Włodyka
Wykorzystanie witamin z grupy B jako dodatku funkcjonalnego w produkcji mlecznych lodów probiotycznych
Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Małgorzata Pawlos, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar
Funkcjonalne napoje jogurtowe - wzbogacone kaszą jaglaną i miodem
Dorota Kalicka, Agata Znamirowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek
Probiotyczne napoje fermentowane na bazie zagęszczonej serwatki podpuszczkowej
Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar
Wpływ czasu przechowywania na jakość jogurtów o smaku dzikiej róży z dodatkiem jagód goji
Dagmara Migut, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Grzegorz Witek, Piotr Kuźniar
Wpływ ozonowania na właściwości fizyczne wybranych odmian ogórków gruntowych poddanych procesowi kiszenia
Iwona Kata, Kinga Bil, Piotr Rusin, Maria Czernicka, Maciej Kluz, Czesław Puchalski
Zmiany podstawowych parametrów fizykochemicznych wybranych owoców w okresie wegetacji i przechowywania
Maciej Kluz, Rafał Kordiaka, Dorota Grabek-Lejko, Czesław Puchalski, Gabriela Rokoszak, Miroslava Kacaniova
Wpływ olejków eterycznych, konserwantu EDTA oraz sposobu pakowania na jakość mikrobiologiczną mięsa drobiowego
Małgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz
Wpływ metod obróbki termicznej na jakość sensoryczną mięśni piersiowych kaczek rzeźnych
Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Zofia Sokołowicz
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i cechy sensoryczne mięsa kurcząt brojlerów
Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian
Wpływ genotypu niosek na jakość jaj z chowu ekologicznego
Kod wydawnictwa: 978-83-7996-402-4
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.