Dodano produkt do koszyka

Promocja

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI TERAŹNIEJSZOŚĆ I PRZYSZŁOŚĆ

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI TERAŹNIEJSZOŚĆ I PRZYSZŁOŚĆ

red.nauk.CZESŁAW PUCHALSKI, red.nauk.ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR

Wydawnictwo: UNIWERSYTET RZESZOWSKI

Cena: 19.90 zł 17.91 brutto

Koszty dostawy:
  • Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
  • Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
  • Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
  • Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
  • Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
  • Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
  • Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto

Opis

Opis produktu

ISBN: 978-83-7996-402-4

117 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016

SPIS TREŚCI

Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek, Małgorzata Pawlos, Magdalena Włodyka
Wykorzystanie witamin z grupy B jako dodatku funkcjonalnego w produkcji mlecznych lodów probiotycznych

Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Małgorzata Pawlos, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar
Funkcjonalne napoje jogurtowe - wzbogacone kaszą jaglaną i miodem

Dorota Kalicka, Agata Znamirowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek
Probiotyczne napoje fermentowane na bazie zagęszczonej serwatki podpuszczkowej

Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar
Wpływ czasu przechowywania na jakość jogurtów o smaku dzikiej róży z dodatkiem jagód goji

Dagmara Migut, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Grzegorz Witek, Piotr Kuźniar
Wpływ ozonowania na właściwości fizyczne wybranych odmian ogórków gruntowych poddanych procesowi kiszenia

Iwona Kata, Kinga Bil, Piotr Rusin, Maria Czernicka, Maciej Kluz, Czesław Puchalski
Zmiany podstawowych parametrów fizykochemicznych wybranych owoców w okresie wegetacji i przechowywania

Maciej Kluz, Rafał Kordiaka, Dorota Grabek-Lejko, Czesław Puchalski, Gabriela Rokoszak, Miroslava Kacaniova
Wpływ olejków eterycznych, konserwantu EDTA oraz sposobu pakowania na jakość mikrobiologiczną mięsa drobiowego

Małgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz
Wpływ metod obróbki termicznej na jakość sensoryczną mięśni piersiowych kaczek rzeźnych

Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Zofia Sokołowicz
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i cechy sensoryczne mięsa kurcząt brojlerów

Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian
Wpływ genotypu niosek na jakość jaj z chowu ekologicznego

Kod wydawnictwa: 978-83-7996-402-4

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty powiązane

Kontakt

Księgarnia Ekonomiczna Kazimierz Leki Sp. z o.o.

ul. Grójecka 67

02-094 Warszawa

NIP: 7010414095

Tel. 22 822 90 41

www.24naukowa.com.pl

naukowa@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl