ZARZĄDZANIE I BEZPIECZEŃSTWO W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM
red.nauk.ANNA WALASZCZYK, red.nauk.IRENA JAŁMUŻNA, red.nauk.JERZY LEWANDOWSKI
Wydawnictwo: POLITECHNIKA ŁÓDZKA
Cena: 37.90 zł
34.11 zł brutto
- Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
- Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
- Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
- Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
- Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Opis
ISBN: 978-83-7283-774-5
232 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016
Opublikowane w niniejszym opracowaniu artykuły można zakwalifikować do grup tematycznych obejmujących rolnictwo i jego wpływ na łańcuch żywnościowy i środowisko, przetwórstwo w łańcuchu żywnościowym, transport, magazynowanie i sprzedaż wyrobów żywnościowych, produkt i opakowanie w łańcuchu żywnościowym oraz innowacje na rzecz rozwoju łańcucha żywnościowego.
SPIS TREŚCI
Wprowadzenie Opakowania aktywne i inteligentne w łańcuchu dostaw żywności - przykłady zastosowania i opinie konsumentówJoanna Baran Model ryzyka i niepewności w łańcuchu dostaw branży spożywczejLiliana Czwajda, Izabela Kudelska Opakowania aktywne i inteligentne w łańcuchu żywnościowymAnita Fajczak-Kowalska, Paulina Rudowska, Piotr Ziemiński Wybór dostawcy dla przedsiębiorstwa z branży spożywczej. Analiza wielokryterialnaBarbara Galińska Łańcuch żywnościowy w ekspozycjach uczestników Wystawy Światowej Expo 2015Marcin Gębarowski Przyszłość branży spożywczej - między innowacją a bezpieczeństwem żywnościNatalia Iwaszczuk, Marta Szyba Kredyt obrotowy jako źródło subsydiowania zewnętrznego działań marketingowych produktu żywnościowego - oryginalność opakowańTeresa Janicka-Michalak Logistyka w dystrybucji produktów nabiałowychJoanna Kadlubska Tektury jako materiał na opakowania do żywnościGabriela Kmita-Fudalej, Włodzimierz Szewczyk Oddziaływanie na środowisko branży rozlewniczejJoanna Kopania Perspektywiczne segmenty produkcji na przykładzie ferm łososi w NorwegiiRemigiusz Kozłowski, Klaudia Pilichowska Techniczne aspekty zanieczyszczenia wytworów papierowychMałgorzata Kwiecień, Konrad Olejnik lg]Etykieta opakowania produktu spożywczego jako podstawowe źródło informacji o nimAgnieszka Marszałek Audyt jako skuteczne narzędzie wspierające proces zarządzaniaJoanna Mnich Innowacyjne rozwiązania wdrażane do łańcucha żywnościowego sił zbrojnych Rzeczypospolitej PolskiejDariusz Spychała, Tomasz Jałowiec Świadomość konsumentów na temat żywności modyfikowanej genetycznieMagdalena Turbacz Innowacyjne opakowania i produkty lecznicze - nowoczesne technologie a zarządzanie procesem farmakoterapiiKonrad Żak
Kod wydawnictwa: 978-83-7283-774-5
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.