ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJĘ T.6. SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW CZĘŚĆ 2
JOANNA EWA KOWALSKA
Wydawnictwo: FORMAT AB
Cena: 28.90 zł
26.01 zł brutto
- Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
- Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
- Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
- Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
- Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Opis
ISBN: 978-83-89184-57-3
100 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2014
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
SPIS TRESCI
WSTĘP
- EGZAMIN ZAWODOWY - Rozporządzenie MEN2. WYMAGANIA, KTÓRE TRZEBA SPEŁNIĆ, ABY PRZYSTĄPIĆ DO EGZAMINU ZAWODOWEGO3. ETAP PISEMNY EGZAMINU ZAWODOWEGOTest pisemny 1.Test pisemny 2.Test pisemny 3.Test pisemny 4.Test pisemny 5.4. ODPOWIEDZI DO ETAPU PISEMNEGO EGZAMINU ZAWODOWEGO5. ETAP PRAKTYCZNY EGZAMINU ZAWODOWEGO WRAZ Z ARKUSZAMI I KLUCZAMI OCENIANIATest praktyczny 1. wraz z kryteriami ocenianiaTest praktyczny 2. wraz z kryteriami ocenianiaTest praktyczny 3. wraz z kryteriami ocenianiaTest praktyczny 4. wraz z kryteriami ocenianiaTest praktyczny 5. wraz z kryteriami oceniania
Kod wydawnictwa: 978-83-89184-57-3
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.