NAUKI INŻYNIERSKIE I TECHNOLOGIE 1
red.nauk.ELŻBIETA KOCIOŁEK-BALAWAJDER
Wydawnictwo: UNIWERSYTET EKONOMICZNY WE WROCŁAWIU
Cena: 41.90 zł
37.71 zł brutto
- Paczkomaty InPost 14.99 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie 9.99 zł brutto
- Poczta Polska - przedpłata 15.99 zł brutto
- Poczta Polska - pobranie 19.99 zł brutto
- Kurier DHL - przedpłata 18.99 zł brutto
- Kurier DHL - pobranie 21.99 zł brutto
- Odbiór osobisty - UWAGA - uprzejmie prosimy poczekać na informację z księgarni o możliwości odbioru zamówienia - 0.00 zł brutto
Opis
ISBN: 1899-3192-57
265 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2009
WstępMichał Grzebyk, Waldemar Podgórski Recent developments in L(+)-lactic acid biotechnologyFranciszek Kapusta Przemysł mięsny w Polsce - wybrane problemyFranciszek Kapusta Włókiennictwo i produkcja włókien naturalnych w PolsceAleksandra Kmiećkowiak, Tomasz Lesiów Systemy zarządzania jakością i ich integracja w przemyśle żywnościowym - praca przeglądowaAleksandra Kmiećkowiak, Tomasz Lesiów Trudności związane z funkcjonowaniem systemu HACCP i sposoby ich przezwyciężania w wybranym zakładzie piekarniczymŁukasz Waligóra, Tomasz Lesiów Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnegoLudmiła Bogacz-Radomska, Jerzy Jan Pietkiewicz Przegląd metod otrzymywania aromatów stosowanych do aromatyzowania żywnościKatarzyna Górska, Jerzy Jan Pietkiewicz Funkcje technologiczne i charakterystyka kwasów dodawanych do żywnościJoanna Harasym Gryka jako źródło substancji organicznych i związków mineralnychAndrzej Krakowiak Rozkład beztlenowy jako proces mineralizacji odpadów organicznych i odzyskania energii w postaci biogazuHanna Pińkowska, Paweł Wolak Badanie składu chemicznego odpadowej biomasy rzepakowej jako surowca do przetworzenia w warunkach hydrotermalnych na użyteczne bioprodukty chemiczne. Część 1. Klasyczne metody analizyHanna Pińkowska Paweł Wolak Badanie składu chemicznego odpadowej biomasy rzepakowej jako surowca do przetworzenia w warunkach hydrotermalnych na użyteczne bioprodukty chemiczne. Część 2. Analiza z wykorzystaniem wybranych metod instrumentalnychElżbieta Kociołek-Balawejder, Łukasz J. Wilk Nadchlorany - nowe mikrozanieczyszczenie środowiska naturalnegoElżbieta Kociołek-Balawejder, Adrianna Złocińska Środki odstraszające owady (insect repellents) w ochronie ludziElżbieta Kociołek-Balawejder, Marta K. Żebrowska Brzoza - kierunki wykorzystania biomasy
Kod wydawnictwa: 1899-3192-57
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.